Η εταιρεία 

  Η εταιρεία Pane di Capo ιδρύθηκε από τον Ποντικάκη Γεώργιο τον Ιούνιο του 2002, ξεκινώντας με ένα μικρό κατάστημα  στο Eμπορικό Kέντρο Χρυσοβέργη στη Ρόδο.

  Το κατάστημα έως και σήμερα διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αρτοποιήματα, βουτήματα, διάφορες ποικιλίες καφέ, ροφήματα και σάντουιτς, που φτιάχνονται την ίδια στιγμή.

  To 2003 ο Ποντικάκης Γεώργιος, ιδρύει την εταιρεία Ροδιακή Βιομηχανία Προϊόντων Άρτου & Ζαχαροπλαστικής Αλέξανδρος Α.Ε. Το Down Town κατάστημα της βρίσκεται  στην οδό Τάρπον Σπρινγκς στην πόλη της Ρόδου. Το κατάστημα κερδίζει πολύ σύντομα τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους της πόλης με την επί τόπου παρασκευή υψηλής ποιότητας  σάντουιτς, πλούσιων πρωινών, καφέ, φρέσκων χυμών και γλυκίσματα, τα οποία προσφέρονται και με delivery.

  Τον Ιούλιο του 2004 δημιουργείται η εταιρεία Ποντικάκης Γεώργιος & Σια Ο.Ε. που εδρεύει στην οδό Αποστόλου Παύλου 50 στη Ρόδο, και λειτουργεί ως εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με σκοπό την τροφοδοσία των υπόλοιπων καταστημάτων.  Το εργαστήριο δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως η χονδρική πώληση σε ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία και café, ενώ παρέχει και υπηρεσίες catering, διοργάνωσης εκδηλώσεων και  εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.

  Το 2006 το εργαστήριο ανοίγει τις πόρτες του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με λιανική πώληση των ειδών που παρασκευάζει. Ενώ τα τελευταία 2 χρόνια παρασκευάζει αυθεντική ιταλική πίτσα την οποία διαθέτει με delivery.

  Το έτος 2007, η εταιρεία Ποντικάκης Γεώργιος & Σια Ο.Ε. συνάπτει συμβόλαιο με τη δημόσια επιχείρηση «Πηγές Καλλιθέας Α.Ε.» και αναλαμβάνει ως κύριος εργολάβος τις υπηρεσίες οργάνωσης, στελέχωσης, υποστήριξης και πλήρους τροφοδοσίας της καφετέριας στο χώρο των πηγών Καλλιθέας στη Ρόδο.

  Όλες οι παραπάνω δράσεις αναπτύσσονται υπό το διακριτικό τίτλο Pane di Capo.

   

   

   

   

   

  Η φιλοσοφία μας

  Στη σημερινή εποχή όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, γι’αυτό στα Pane di Capo φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε υγιεινές και απολαυστικές γεύσεις!

  Γι’αυτό ακολουθούμε μια αυστηρή και σχολαστική διαδικασία, με έμφαση στην ποιότητα και την υγιεινή σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Ξεκινώντας από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, χωρίς κανένα συμβιβασμό! Μόνο τα πιο φρέσκα, ποιοτικά και αγνά υλικά, μπορούν να δώσουν την ξεχωριστή γεύση Pane di Capo!

  Στη συνέχεια ακολουθούμε κατά γράμμα τις αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα και όλες τις γωνιές του κόσμου, έτσι όπως έχουν διασωθεί στην πορεία του χρόνου, συγκεντρωθεί και καταγραφεί από την ομάδα δημιουργών των εργαστηρίων μας. Με πολλή μεράκι και φροντίδα, εμπλουτίζουμε καθημερινά την γκάμα των προϊόντων μας, προσφέροντας πάντα κάτι πρωτόγνωρο και απολαυστικό.

  Είναι το πάθος μας για τελειότητα, που ξεκινάει από τις πρώτες ύλες και την παρασκευή και φθάνει μέχρι το σερβίρισμα και την συσκευασία, που έχει κάνει τα Pane di Capo την αγαπημένη σας συνήθεια, κατακτώντας ολοένα και περισσότερους …φανατικούς οπαδούς της γεύσης!

   

  © 2018 Pane Di Capo